Zlatan Ibrahimović, Nadia Nadim i Džakvel Najt u akciji sa HIIT treningom

Više slika

Više slika

Spremni ste za HIIT Move Zone? Globalni ambasadori brenda H&M Move se upuštaju u novu sezonu sa svojim najboljim pokretima visokog intenziteta intervalnog treninga (HIIT), i žele da vide vaše. Nova kolekcija modne sportske odeće koja dolazi 17. avgusta će vas inspirisati na akciju.

H&M Move započinje jesenju sezonu '23 sa čistom, futurističkom kolekcijom modne sportske odeće dizajnirane za HIIT treninge - uključujući komade za blaže pokrete, poput joge. Globalni ambasadori brenda Zlatan Ibrahimović, Nadia Nadim i Džakvel Najt će se pojaviti u nizu kampanjskih fotografija i filmova pridružujući se brojnim ljudima koji ponovo žele da se aktiviraju nakon dugog i vrelog leta.

"Kada sam bila dete, nisam shvatala da sam imala prepreke u kretanju. Kao odrasla osoba, naučila sam kako život sam po sebi može postati takva prepreka. Zato volim što sam lekar. Često igram ulogu u tuđem putovanju dok oni pronalaze svoje načine da rade ono što vole”, kaže profesionalni fudbaler i lekar, Nadia Nadim.

Muške i ženske kolekcije primenjuju estetiku monohromatske tehnološke palete boja, uglavnom sivih i crnih tonova, istaknutih energičnim nijansama svetlo zelene i tirkizne. Svi komadi su napravljeni od održivijih materijala, poput recikliranog poliestera i organskog pamuka, uključujući tekstil sa zaštitnim znakom H&M Move funkcionalnosti DryMove™ i SoftMove™.

Kada se radi o kolekciji za muškarce, u ponudi su brojne udobne majice, prsluci, kratke pantalone, pantalone za vežbanje i trenerke.

Fudbaler Zlatan Ibrahimović je razvio svoje samopouzdanje da se kreće kako na terenu, tako i van njega. "Sport je više od medalja; zapravo ima moć da promeni živote ljudi. Najvažnija lekcija koju mogu da dam za pokretanje: pokušajte da ne budete kao neko drugi, postavite svoj pravac. Biti svoj znači biti savršen”, kaže Zlatan Ibrahimović.

Koreograf zvezda, Džakvel Najt, nalazi slobodu da se izrazi kroz muziku i ples. "Nije važno gde se nalazim ili šta radim; moram se osećati udobno u svom telu i okruženju kako bih mogao da pristupim načinu na koji stvaram značenje, a to je kroz pokret”, kaže slavni koreograf i kreativac Džakvel Najt.

Nova sezonska kolekcija je dostupna u odabranim prodavnicama i na hm.com/move od 17. avgusta.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group