Američki genijalci palili gume ispred policijske stanice

Grupa tinejdžera proslavljala je veliku maturu i naučila jednu veoma važnu lekciju koju nije mogla dobiti u školi – paljenje guma ispred policijske stanice nikako ne predstavlja dobru ideju...

Iako je ovo većini odraslih potpuno jasno i deo je zdravog razuma, ova deca su morala da nauče na teži način, završavajući uhapšena i sa vozilima koja su im zaplenjena na licu mesta.

Kako su policajci objasnili, grupa mladića je proslavljala veliku maturu izvodeći spaljivanje guma na svojim vozilima i parkingu koji je odmah pokraj policijske stanice. Kao rezultat ovog paljenja guma pred očima policijskih službenika, njihovih kamera i brojnih prolaznika, dečaci su ostali bez svojih besnih automobila i odmah prebačeni u pritvor.

Kako je šef policijske stanice izjavio: „Doslovno sam pogledao kroz prozor i video ove klince kako pale gume odmah do policijske stanice, što je dovelo do izletanja i oduzimanja njihovih dozvola i automobila“.

Sva tri mlada vozača odmah su uhapšena zbog nesavesne vožnje i njihovi ili tatini ljubimci su zaplenjeni i isključeni iz saobraćaja. Dvojica od njih su zadržana i jedan od modela je Dodge Charger koji poseduje Scat Pack opremu za karoseriju i startnu cenu od 53.380 dolara u Americi.

Iako sve ovo deluje kao prilično žestoka i ekstremna reakcija policije na obično paljenje guma, policijsko odeljenje Dirborna, izjavilo je da svake godine zbog opasne i bezobzirne vožnje i navika vozača hiljade ljudi ostaje sa povredama, dok incidenti neretko oduzimaju ljudima živote. Vožnja bez obaziranja na bezbednost, ličnu i drugih učesnika u saobraćaju, nije samo opasna, već i nelegalna i tako će ostati svidelo se to nekome ili ne.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group