Biberov unikatni Rolls-Royce Wraith izgleda kao model iz budućnosti

Pevač Džastin Biber poseduje zabeleženo bogatstvo od oko 300 miliona dolara, tako da novac za njega ne predstavlja nikakav problem i bez po muke može sebi priuštiti bilo koji od skupocenih automobila, dok vredi napomenuti da je on već vlasnik nekih veoma retkih i neobičnih modela...

Pevač poseduje izdašnu kolekciju automobila kojoj je nedavno dodao i poslednju jedinicu, Rolls-Royce Wraith model, kompletno modifikovan i redizajniran od strane brenda West Coast Customs, radi dobijanja izgleda koji nije nalik bilo čemu što legendradni RR trenutno ima u pogonu.

Neverovatni Wraith model nedavno je uhvaćen objektivom jednog jutjubera i moramo priznati da ne liči ni na šta što pripada drumovima početka ovog milenijuma. Tokom kreiranja neobične jedinice, kompanija West Coast Customs jasno je želela da istakne njegov futuristički dizajn, tako da ne postoji ni jedan eksterijerni karoserijski panel koji nije zamenjen u procesu.

Sa početkom na prednjoj strani, luksuzna limuzina dobila je nove farove i sada poseduje nešto manju prednju masku u poređenju sa regularnim modelom, kao i unikatne usisnike vazduha praćene prepoznatljivom haubom. Bočne strane Biberovog modela postaju najinteresantniji delovi, zajvaljujući poklopcima na prednjim i zadnjim točkovima, kreiranim u jednom panelu koji uključuje nove rubove i krila na obe strane.

West Coast Customs je otišao i korak dalje, ukljanjajući bočne retrovizore i menjajući ih za mikro kamere smeštene u prednjim rubovima točkova. Sve promene kreirane tokom projekta nastavile su se i u zadnjem delu, gde se sada mogu videti potpuno neočekivana trougaona štop svetla.

Iako možda deluje kao da pluta, ovaj model to zapravo ne može i deluje da je za njego dizajn poslužio Rolls-Royce 103EX koncepta, koji je u savršenom maniru i putem mukontrpnog procesa prenešen na osnovu Wraith automobila.

N.Đ.

Izvor: Carscoops

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group