BMW X7 iPerformance stiže sledeće godine

BMW brend predstavio je svoj dizajn za SUV model sa šest sedišta, koji će biti deo unapređenog asortimana automobila, koji svim kupcima obećavaju još luksuznije iskustvo…

Po prvi put predstavljen na sajmu automobila u Frankfurtu, BMW Concept X7 iPerformance osmišljen je kao hibridno vozilo, koje kombinuje električni motor sa twin-turbo benzinskim motorom. U enterijeru vozačke kabine, šest sedišta raspoređeno je u tri reda, kako bi svi putnici imali sasvim dovoljno mesta, dok digitalni interfejs omogućava čitav niz personalizovanih usluga. BMW vidi ovo vozilo kao veoma izazovnog igrača, koji kombinuje luksuzne opcije nuđene od strane drugih brendova, sa pravim BMW identitetom.

Concept X7 iPerformance nudi nam uvid u X7 proizvodni model, koji će biti lansiran sledeće godine i kom se čitav svet raduje. Ovo vozilo u svojoj koncept verziji ima veliki stakleni krov koji nudi panoramski pogled na nebo, točkove od 23 inča, maslinasto bronzana sedišta i kontrolne ekrane od 12.3 inča.

Iako na sebi nosi iPerformanse oznake, BMW nije predstavio nikakve detalje o hibridnom pogonu ovog modela, koji bi trebalo da ga pokreće. Naravno, ni cena još uvek nije poznata, ali stručnjaci misle da će to biti jedan od najskupljih BMW modela ikada.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group