Kristijano Ronaldo ostao bez voljenog Bugatti Veyron modela

Policija na Majorki pokrenula je istragu nakon što je jedan od najskupljih automobila Kristijana Ronalda učestvovao u incidentu koje se dogodilo na ovom ostrvu...

Bugatti Veyron model Kristijana Ronalda, vredan gotovo dva miliona evra, predstavlja jedan od dva automobila koje zvezda Mančester Junajteda transportuje u Majorku tokom svog letnjeg odmora, a prema izvorima, on je ostao zakucan u jednu kuću u Sa Koma naselju u Bunjoli, tokom prošlog ponedeljka. Jedan Ronaldov zaposleni upravljao je vozilom tokom ovog događaja, ako je verovati lokalnim izvorima.

Vozač automobila nije pretrpeo bilo kakve povrede tokom incidenta, koji se odigrao oko jedanaest sati prepodne u ponedeljak. Policija ovog španskog ostrva pokrenula je istragu, ali i dalje nije izašla javno sa zvaničnom izjavom.

Kako je jedan izvor izjavio za The Sun: „Incident se dogodio na malom putu u blizini Joan March bolnice. Kako deluje automobil je sleteo sa puta i udario u zid koji predstavlja deo zaštitne ograde imanja i kuće koja je imala veliki benzinski rezervoar iza njega. Ronaldov zaposleni je navodno vozio ovaj automobil u to vreme, a ne Kristijano. On definitivno nije bio tu kada je policija stigla na lice mesta“.

Tridesetsedmogodišnji fudbaler stigao je na Majorku 14.juna sa petoro dece i svojom ženom Georginom Rodrigez. Pored Bugatti Veyron modela, Ronaldo takođe na ostrvu očekuje i Mercedes-Benz G-Class mašinu, koja je poklon od njegove žene i koji stiže brodom iz Mančestera za uživanje u letnjem odmoru.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group