Lepotica i zver - Lamborghini Aventador SVJ 63 Roadster

Nova verzija popularnog superautomobila nedavno je otkrivena i zapanjila je ljubitelje Lamborghini brenda...

Italijanska kompanija je ovaj automobil predstavila na Quail’s Motorsport okupljanju koje se odigralo pre nekoliko dana u Montereju. Novi Aventador SVJ 64 Roadster donosi sve što želimo da vidimo na superautomobilu iz nova, a to su prelepi dizajn, sportski i agresivni izgled, neverovatne performanse i enterijer od kojeg zastaje dah.

SVJ 63 sadrži sve to i još mnogo toga, a uskoro ćete i sami videti zbog čega svi balave za ovim vozilom. Prepoznatljiva Aventador karoserija je ponovo tu, ali je sada unapređena i blago redizajnirana, tako da ovaj model sadrži nove spojlere, branike, usisnike za vazduh i difuzore. Mat siva boja ukombinovana je sa crvenim detaljima koji čine da auto deluje još agresivnije i moćnije, a kada se na sve to doda i mogućnost spuštanja krova, onda dobijamo savršenu igračku za milijardere.

Ispod haube se nalazi moćni V12 motor koji prozivodi 770 konjskih snaga i omogućava da ovaj automobil postigne ubrzanje od 0 do 100 km/h za samo 2.9 sekundi. Ako ste mislili da je to opako brzo, onda ćete se još više iznenaditi kada čujete da SVJ 63 može da ostvari maksimalnu brzionu od 350 km/h, što ga čini jednim od najbržih automobila na svetu.

Nažalost, cena ovog modela nije poznata niti broj kopija koje će biti proizvedene, ali pretpostavljamo da će ovo biti redak model koji će samo nekolicina moći da priušti.

Foto:Luxatic

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group