McLaren Grand Tourer biće predstavljen 15. maja

McLaren kompanija će uskoro predstaviti svoj novi superautomobil...

Ljubitelji auotmobila su više nego uzbuđeni, jer je Mclaren kompanija zvanično objavila da će novi Grand Tourer model biti predstavljen za samo nekoliko dana. Za sada se vrlo malo detalja zna o ovom modelu, ali poznato je da će ovo biti novo supervozilo koje će vozačima omogućiti fenomenalne performanse i vožnju iz snova.

Međutim, glavni cilj ovog automobila biće da uklopi udobnost i prostranost u sportski tip automobila. Grand Tourer pružaće najviše putničkog mesta od svih modela i biće kreiran tako da omogući vozačima da voze ovaj automobil na dugim putovanjima.

Iz McLarena poručuju da tradicija nikako ne sme da nas ograničava i da su oni spremni da donesu pravu revoluciju, kako bi kreirali nove automobile koji će vozačima pružiti sve mogućnosti.

Za sada se ne znaju informacije o agregatu, kao ni maksimalna brzina niti ubrzanje, ali iz McLarena poručuju da ćemo sve saznati 15. maja.

Maskirne fotografije ovog modela su već izašle i pokazuju nam delić toga kako će ovaj auto izgledati, pa zato pogledajte šta vas čeka.

 

Foto:Carscoops

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group