Oživljavanje legendarne Bube iz Gran Turismo Sport igrice

Veoma interesantan projekat trkački orijentisane Volkswagen Beetle mašine iz Gran Turismo Sport naslova, postaće realnost zahvaljući tjuneru JP Performance i kompaniji Prior Design...

Dva brenda su se sastala kako bi razvila posebnu karoseriju koja će prestavljati automobil iz popularne trkačke igrice. Ova oprema biće dostupna za sve Beetle modele kreirane između 2011. i 2019. godine, a svoje potencijalne kupce koštaće 5.950 evra, što uopšte nije loše kada se uzme celokupan transformacioni efekat koji sa sobom donosi.

Potvrđeno je da su razvojni studio zadužen za Gran Turismo Sport, kao i Volkswagen AG pružili punu podršku JP Performance i Prior Design kompanijama, dajući zeleno svetlo za kreiranje ovakve opreme za popularne modele.

Gotovo svaki panel karoserije Beetle modela zamenjen je kako bi on izgledao kao punokrvni trkački automobil. Na primer, napred možemo videti potpuno drugačiji izgled, koji sada uključuje žuta svetla, agresivni branik, neverovatnu haubu sa NACA otvorom za vazduh i velike vazdušne ekstraktore, kao i moćne rubove točkova.

Modifikacije se nastavljaju i sa strane, gde hečbek poseduje široke pragove i unikatne točkove inspirisane trkama. Tjuneri su takođe uspeli da dodaju i nove rubove točkova pozadi, kako bi bili u savršenom skladu sa modelima smeštenim na prednjoj strani. Na zadnjem delu ovog GTS modela nalaze se masivno repno krilo, unikatan branik i veoma istaknut difuzor.

Svega pedeset i tri kompleta ove opreme za karoseriju biće dostupno kupcima, dok će kompletiranje prvog biti gotovo do marta meseca sledeće godine.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group