Udaren sa dva odbegla točka uprkos svim naporima da ih izbegne

Na internetu se pojavio snimak Toyota Camry vozača potpuno zatečenog nakon što su dva točka u punoj brzini preletela putem i zakucala se u njegovo vozilo...

Camry model deluje kao da je krenuo da skrene desno na raskrsnici i stajao je na crvenom svetlu, kada su dva točka pogodila njegova krila. Vozač je, očigledno prestravljen čitavom scenom, pokušao je da ubrza napred, ali nije uspeo da pobegne drugom točku koji se zakucao u prednju levu stranu, stvarajući simetriju između dva udarca.

Oba točka, na svu sreću, promašila su putničku kabinu, što je svakako odlično po vozača, mada su ova oštećenja definitivno mogla da aktiviraju vazdušne jastuke.

Nije potpuno jasno na koji je način vozilo lansiralo ova dva točka, zbog toga što snimak startuje frustrirajuće u media rezoluciji. Kako deluje, ovo je pikap model, mada je veoma teško zaključiti o kom se automobilu radi, koji je upao u čitav kadar prilikom gubljenja zadnjeg desnog točka, zbog čega se okrenuo žestoko na stranu van kontrole izbacivši i zadnji levi točak na ulicu takođe.

Nemoguće je zaključiti da li je neka treća strana učestvovala u ovom oštećenju vozila ili njegovi točkovi jednostavno nisu bili pričvršćeni pravilno, ali šta god da je bio slučaj, teško je ne saosećati sa vozačem Camry modela, koji je jednostavno gledao svoja posla kada su dva točka u punom ubrzanju naletela i upropastila mu dan.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group