Tridesetodnevni gimnastičarski trening za snagu i fleksibilnost

Fitnes jutjuber Brendon Vilijams pristupio je brojnim izazovima u svojoj dosadašnjoj karijeri, a oni su na probu stavljali njegovu snagu i izdržljivost, zasnivajući se na vojnim testovima i bodibilderskim vežbama...

U svom poslednjem videu, ovaj čovek je pokušao da prođe fitnes test američkih olimpijskih gimnastičara, stoga je prvo odlučio da trenira kao gimnastičar kako bi video koliko snage, stabilnosti, pokretljivosti i koordinacije može biti razvijeno u roku od trideset dana.

Prvoga dana, Vilijam je krenuo sa testom snage sastavljenim od zgibova u tri ponavljanja, sklekova u stoju na rukama u šest ponavljanja, čučnjeva u četiri ponavljanja i podizanja nogu iz ležećeg položaja u dva ponavljanja, što je zatim vrteo u krugovima na kraju svog izazova, kako bi na najbolji način istakao svoj napredak. Zatim, opremljen rutinama fokusiranim na telesnu težinu, programiranim od strane mladog gimnastičarskog trenera Danijela, Vilijam je startovao svoj tridesetodnevni trening.

Radeći na svojim pokretima podizanja, Vilijam je radio sklekove sa podignutim nogama, sklekove u stoju na rukama, sklekove sa kinetičkim trakama na zglobovima i propadanja. Za poteze povlačenja, ovaj mladić je koristio penjanje uz konopac, podizanje nogu iz ležećeg položaja i različite varijacije zgibova. On je takođe radio i na osnovama gimnastičarskih veština sa ostalim setovima vežbi iz ove discipline.

Nakon trideset dana, Vilijam je izašao na test svoje snage ponovo, saznavši da uprkos tome što je zaostajao i dalje u polju sklekova u vertikalnom položaju, on je zapravo bez problema duplirao ponavljanja ovog dela testa. On je popravio svoje performanse u svakoj drugoj vežbi takođe, radivši duplo svaku pojedinačno, u savršenoj formi pre nego što konačno stigne do svog maksimuma.

"Iako nisam dobio nikakve vidne prednosti na svom telu, ja sam i dalje veoma srećan zbog snage i posebno fleksibilnosti koju sam sve više sticao svakim pokretom koji sam napravio."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group