Fun - Gaming

Apex Legends – trejler za sezonu 4

Stiže nova sezona i nove promene u popularnoj Battle Royale igri...

Apex Legends je unikatna Battle Royale igra koja je pomešala igrivost Overvača, Titanfola i klasiku Battle Royale igrica. Ovu igru dnevno gleda i igra veliki borj ljudi, a svi veliki strimeri ubacili su ovu igru u svoje redovne strimove, što je čini još popularnijom.

Razlog njene popularnosti jeste prelepa grafika, ali i revolucionarni pristup Battle Royale žanru koji do sada nije viđen. Sada igrači imaju mogućnost da biraju likove sa ulogama, tako da će svako moći da bira hilera, tenka ili DPS-a i u zavisnosti od svog izbora da dobije različite pasivne i ultimativne moći.

Pošto je igra bazirana da bude timska, svaki tim mora pažljivo da odabere heroje kako bi napravili što bolji tim i što jaču strategiju.

Naravno, sve se prepušta i faktoru sreće, jer u početku partije nemate nikakva oružija i morate da tražite odgovarajuće stvari i perkove kako bi imali što bolji inventar.

Posle vrlo dobre i osvežene Sezone 3 ,stižu nove promene i u sezoni 4. Mapa dobija nove promene i nove lokacije, a koliko možemo videti dobijamo definitivno jednog novog heroja,mada se pretpostavlja da ćemo možda dobiti i dva. Igrači će takođe dobiti i novo oružije koje deluje poput nove verzije snajpera, tako da će biti interesantno videti kako će ove promene uticati na dalji tok igre.

Pogledajte trejler:

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group