CD Projekt Red neće odustati od Cyberpunk 2077 naslova

Nema nikakve sumnje da je Cyberpunk 2077 naslov imao više nego turbulentno lansiranje, sa toliko velikim problemima da ga je čak kompanija Sony na kraju povukla iz svoje PlayStation prodavnice...

Uprkos svemu, poljski razvojni studio CD Projekt Red deluje prilično optimistično i odlučno u naporima da ispolira svoj naslov, nedavno lansirajući veliki 1.2 peč koji je popravio dosta toga i utegao igru poprilično. Nastavljajući u ovom pravcu, izvršni direktor kompanije, Adam Kičinski, komentarisao je neke buduće planove za svoj nedavni, ne možemo reći potpupni, ali prilično veliki propust i promašaj.

 

Razgovarajući sa medijima, Kičinski je jasno stavio do znanja da CDPR ne odustaje od Cyberpunk 2077 i da to ne predstavlja opciju ni u najgorim snovima. "Jednostavno ne vidim mogućnost odustajanja od Cyberpunk 2077 igre. Ubeđeni smo da možemo dovesti igru u takvo stanje da na kraju možemo biti ponosni na nju i uživati u njenom sadržaju tokom godina koje dolaze," naveo je. Kičinski je takođe otkrio da je njegov studio u kontaktu sa kompanijom Sony i da se iskreno nada kako će igra biti vraćena u njen PlayStation Store.

 

Kičinski je povrh nastavka ulaganja napora u utezanje Cyberpunk 2077 naslova otkrio i to da CD Projekt Red trenutno traga za potencijalnom akvizicijom koja bi trebalo da mu pomogne i doda potrebnu energiju tokom paralelnog razvoja dva nova visokobudžetna naslova sledeće godine.

 

 

 

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group