Cyberpunk 2077 još jednom odložen

Ova igra najavljena je davne 2013. godine i posle 7 godina, još uvek je nismo dočekali...

Kreatori igre „Witcher 3: Wild Hunt“ oduševili su fanove kada su najavili i predstavili trejler za novu igru koja se zove „Cyberpunk 2077“. Kao što sami možete shvatiti iz naslova, reč je igri koja se dešava u bliskoj budućnosti. Ovo će biti RPG Single player igra koja će igračima davati mogućnost da kostumizuju i unapređuju svog lika, dok kroz masivan svet budućnosti budu istraživali i rešavali razne misije. Naravno, iza svega se krije interesantna i intrigantna priča koja će vam držati pažnju danima i koja će vam obezbediti sate i sate sjajne igre.

Iako smo ovu igru trebali da dobijemo 17. novembra, sada je kompanija CD Projekt Red još jednom odlučila da igru pomeri i to za 10. decembar.

U zvaničnom objašnjenju, kreator igre je objasnio da ne želi da pušta igru dok ona ne bude savršena. „Želimo da igra bude savršeno igračko isksutvo i nećemo da vam ponudimo nešto što se nama samima ne sviđa i nešto u šta još nismo sigurni. Igra je gotova, ali ostaju još finalna poliranja koja će osigurati da igra bude savršena“.

Iako su gejmeri pomalo iziritirani, oni kažu da imaju poverenja u ovu kompaniju i da će im dati koliko god potrebnog vremena, samo da im obezbede igricu godine.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group