Fun - Gaming

Koji su uslovi i ko sve može očekivati novu generaciju Tony Hawk igara na svojim konzolama

Potpuno redizajnirana izdanja legendarnih Tony Hawk Pro Skater 1 i 2 naslova uskoro stižu na konzole i Nintendo Switch...

Tony Hawk rimasterovane igre stići će na PS5 i Xbox Series X/S platforme 26. marta, dok za sada ne postoji tačan datum premijere zakazan za Switch korisnike, koji će imati priliku da uživaju u njima od sledeće godine. Popularni naslov prvobitno je izbačen prošle godine premijerno za PlayStation 4, Xbox One i PC platforme.

Na konzolama sledeće generacije, svi korisnici moći će da igraju igricu i njen nastavak sa 120 fps-a pri 1080p ili 60 fps-a u 4K rezoluciji, sudeći prema poslednjim podacima kompanije. PS5 i Xbox Series X mogu pružiti standardno igračko iskustvo 4K rezoluciji, dok će Xbox Series S verzija pokretati igru u 1440p i imati opciju za 4K. Sve verzije sledeće generacije takođe će igračima ponuditi i opciju prostornog audio sistema.

Svako ko već poseduje Tony Hawk Pro Skater 1 and 2 naslove na PS4 ili Xbox One konzolama, neće automatski dobiti pravo na besplatan prelazak na verzije sledeće generacije, a pošto je Activision predstavio različite opcije na svom sajtu mi ćemo ih napomenuti u nastavku.

Prema studiju, svako ko poseduje Digital Deluxe verziju starih igara, biće u mogućnosti da skine sledeću generaciju besplatno. Svako ko je originalno kupio igru digitalno, ali ne poseduje prethodno pomenutu verziju imaće opciju doplate od deset dolara kako bi prešao na Cross-Gen Deluxe Bundle, koji uklučuje sadržaj Digital Deluxe ponude.

Svi igrači koji poseduju fizičku verziju igre za PS4 konzole, biće u mogućnosti da dobiju PS5 varijantu, ali će postavljanje originalnog diska biti neizostavno, kako bi sledeća generacija igre mogla biti pokrenuta. Svako ko poseduje fizičku kopiju igre za Xbox One platformu nema sreće, jer u njihovom slučaju ne postoji opcija prebacivanja na rimasterovane edicije, ponuđene ekskluzivno za Xbox Series X/S konzole.

N.Đ.

Izvor: The Verge

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group