Fun - Gaming

Nova horor igra sa mačkom u glavnoj ulozi

Etched Memories je nova horor igra nezavisnog tvorca – From Scratch Studios…

U igri, nalazite se u ulozi mačka po imenu Biscuit, koji je u potrazi za svojom majkom. Kako stoji u zvaničnom opisu igre: “Probudivši se u sred olujne noći, sivi macan Biscuit ne može nigde da pronađe svoju majku. Osetite se kao Biscuit dok traži svoju majku kroz uspomene koje je uspeo da zadrži. Lutajte kroz ogormne šume, preturajte po predmetima i dokumentima kako biste naučili nešto više o događajima koji su se odigrali. Otključajte nove mehanike dok istražujete važne momente u priči”.

Sama igra opisana je kao mešavina istraživanja u prvom i trećem licu, sa perspektivom koja se menja u odnosu na igrački scenario. Istraživanje kroz polu-otvoreni svet odigrava se u trećem licu, što igračkom iskustvu daje interesantnu perspektivu, uzimajući u obzir dimenzije protagoniste. Kada se nađe u kući, odnosno onda kada možete istraživati svet oko sebe šapicama i kandžama, igra se odvija u prvom licu.

Kako developer igre kaže, ovaj projekat je i dalje u ranim fazama razvoja, dok mnoge ideje prikazane u demo verziji postoje samo radi testiranja. Studio takođe angažuje više karakternih umetnika i animatora, tako da će se neke osobine i animacije tokom vremena poboljšati.

Za sada, Etched Memories nema zvanični datum lansiranja, ali je demo dostupan za igru putem platforme Steam.

N.Đ.

Izvor: 9gag

Foto: From Scratch Studios

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group