Predstavljen prvi zvanični gejmplej trejler S.T.A.L.K.E.R. 2 naslova

Prošlo je čitave četiri godine od kada je GSC Game World studio objavio da se ponovo vraća Stalker 2 naslovu...

Nedavno je tokom E3 događaja, ova legendarna igra, tačnije njen nastavak, konačno dobila pravo predstavljanje, a za sve korisnike ovih konzola najbolju vest predstavlja to što će se on naći na Xbox Game Pass od prvog dana.

Pre par noći, tokom Xbox i Bethesda E3 događaja, Stalker 2 je predstavljen publici putem svog prvog zvaničnog gejmplej trejlera. Kao što možemo videti odmah, po kvalitetu grafičkih detalja prema kojima studio teži, nova igra neće biti moguća na konzolama prošle generacije kao što je Xbox One. Umesto toga, novi naslov će se naći ekskluzivno na Xbox Series X/S i PC platformama.

Video igra će posedovati epske međuscene, podzemne laboratorije i ogromne površine otvorenog sveta, tako da je moguće očekivati prilično veliku mapu i obilje akcije u toku njenog istraživanja.

Stalker 2 je zakazan za premijerno predstavljanje 28. aprila sledeće godine i biće dostupan na Xbox Game Pass platformi za konzole i na desktop računarima od prvog dana. Nastavak kultnog klasika može dobiti i PlayStation izdanje, ali za sada deluje kao da će stići sa tromesečnom okvirnom ekskluzivnosti za Xbox.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group