Fun - Gaming

U Valorant stižu nova mapa i novi heroj

Taman kada su gejmeri počeli da se žale da im je dosadno, Riot kompanija je najavila novine...

Nekoliko meseci, u Valorantu imamo samo 4 mape, ali sada nam stiže i peta mapa po imenu Icebox. Mapa donosi nekoliko novina uključujući zipline, drugačije sajtove za bombe i mnogo mesta za sakrivanje, ali pravo uzbuđenje je novi heroj koji se zove Skaj.

Skaj je heroj koji će biti u grupi inicijatora i imaće prilično interesantne moći. Skaj će imati tri fleša u obliku ptice koji ćete moći pravoliniski da ispalite i da aktivirate po želji, imaće vuka kojeg ćete moći da kontrolišete i istražite sajt na koji ulazite i imaće auru za lečenje koja će moći da izleči sve članove tima koji se nalaze oko vas.Ulti će biti moć koja će aktivirati tri orba koji će pratiti najbliže protivnike i tako vam otkriti njihovu lokaciju.

Kao što možete videti, Skaj će biti prilično snažan heroj koji će se sigurno koristiti, pa zato pogledajte video klipove ako želite da vidite kako njene moći izgledaju i kako izgleda nova mapa koju ćemo moći da igramo za nekoliko dana.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group