Fun - Video klipovi

Petogodišnji dečak uradio 4105 sklekova i oborio svetski rekord

Rahim Kuraev iz Čečenije pokazao je nadljudsku snagu i izdržljivost...

Svet je ostao u šoku kada je ovaj mali dečak od samo 5 godina uspeo da obori svetski rekord i to tako što je radio sklekove. Mladi Rahim je uspeo da u periodu od 2 sata i 25 minuta uradi 4015 sklekova što je prosto neverovatno.Ipak, on nije uspeo da se upiše u Ginisovu knjigu rekorda, jer zvaničnici iz Ginisa nisu bili prisutni kada je on obarao rekor. Zbog toga je Rahimov trener zakazo ponovo ovbaranje reokrda slčdeće nedelje i poručio: "Siguran sam da Rahim može da uradi još 4000 sklekova, ali nisam siguran da ćete vi imati snage da brojite".

Ono što je još više oduševilo sve koji su gledali ovog mladog snagatora, jeste to što je on rekord oborio dok je na mobilnom telefonu gledao crtane filmove.

Pravila su bila jasna, Rahim nije morao konstantno da radi sklekove, ali je morao da bude sve vreme u sklek poziciji i nije smeo da ustane, da klekne i da napravi pauzu. Pored ovih ograničenja on je uspeo da obori rekord, a njega je svetska javnost sada prozvala Švarcenegerom iz Čečenije.

Ostaje nam da sačekamo sledeću nedelju i da vidimo, da li će Rahim zvanično postati svetski rekorder i da li će Čečenija slaviti jer će imati rekordera od samo 5 godina.

Pogledajte video klip:

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group