Bred Pit i Sandra Bulok po prvi put zajedno na filmskom platnu

Najnoviji akcioni triler Bred Pita – Bullet Train – sadrži zaista zvezdanu postavu…

Sandra Bulok poslednja je u nizu koja se pridružila Pitu u filmu Sony Pictures kompanije. Ovaj projekat je veoma važan za filmsku industriju, jer obeležava prvi put da se dvoje dobitnika Oskara susreću na filmskom platnu. Najbliža veza koju je Bulok imala sa Pitom u ovom smislu, bila je u Ocean’s Eight.

Pored njih dvoje, u filmu će briljirati velika imena, kao što su Džoi King, Aron Tejlor Džonson, Brajan Tajri Henri, Logan Lerman, Majkl Šenon, Zazi Bitz, Masi Oka i Endru Kođi.

Prema navodima, film je baziran na japanskom romanu, Maria Beetle, koji je delo autora Kotaroa Isake. Režiser cenjen od strane kritičara, Dejvid Lič, biće kreativni um koji stoji iza čitave priče, a ranije je režirao veliki broj ostvarenja koja su bila pravi hit i donela veliku količinu novca kao što su Atomic Blonde, Deadpool 2, Hobbs & Shaw.

Producent filma biće Keli Mekormik, dok će Ket Samik i Britani Morisej biti izvršni producenti, zajedno sa Sony Pictures. Detalji radnje ovog filma će tek biti otkriveni, baš kao što je slučaj sa ulogama Sandre Bulok i Bred Pita.

N.Đ.

Foto: HypeBeast

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group