Emilija Klark priznaje da je Džejsonu Momoi teško odoleti

Emilija Klark tvrdi da je Džejson Momoa uspeo da je napije koliko god da je to bilo moguće poslednji put kada su se sreli...

Bivši saradnici ponovo su se sastali na prošlomesečnom obeležavanju rođendana jednog od autora Game of Thrones naslova, a kako deluje, to je bila luda noć, sa Klarkovom koja je priznala da se kupala u viskiju. Razgovarajući sa ljudima iz PEOPLE magazina, glumica je izjavila: "Bože, bilo je predivno. Kada je Džej u gradu, znate da vam sutra neće biti dobro".

"Nakon što on uđe u prostoriju i bude u fazonu 'de si čoveče'. Svaki put kada me vidi on pita 'mogu li i dalje da te bacakam po sobi?', ovo je postalo gotovo kao neki test. 'Da, možeš'", nastavila je malecka glumica, naglašavajući da je četrdeset i dve godine stari Momoa uspeo da nalije čitavo društvo koliko god je to bilo izvodivo u okviru ljudskih mogućnosti.

Tridesetčetvorogodišnja zvezda GOT serijala dodala je: "Mislim da nikada do sada u svom životu nisam probala toliko različitih viskija. Nekoliko je njih bilo veoma lepo, dok je nekoliko bilo dovoljno jako kako bi skidalo farbu i bila sam raspoložena da ga oborim na zemlju i skinem mu one dlake sa grudi. Bilo je zabavno."

Momoa i Klarkova su se zajedno pojavili u prvoj sezoni hit serije HBO mreže. Glumčev lik, Kal Drogo, napustio je serijal nakon prve senone, dok je Klarkova nastavila da igra Deneris Targarien do kraja osme sezone. Prošlog meseca Momoa je odbrusio žestoko jednom novinaru koji ga je upitao škakljivo pitanje današnjice vezano za scenu silovanja iz Game of Thrones.

Tokom intervjua koji je dao za The New York Times, on je upitan da li žali što je snimao scenu u kojoj Kal Drogo siluje Deneris. Momoa je objasnio: "Ovo je bio važan deo koji opisuje Drogoa i njegov stil. Vi glumite nekoga ko je kao Džingis Kan. Ovo je zaista, zaista teška stvar za izvesti, ali je moj posao bio da igram ovakav lik i mada to možda nije najprijatnija stvar, on je takav kakav jeste i uradio je to što je uradio."

"Nije moj posao da se pitam da li ću ili neću uraditi šta treba. Nikada do sada nisam zapravo ni bio upitan o tome da li žalim zbog uloge koju sam igrao. Postavićemo to ovako: već sam to radio, uloga je uloga i život nije bajka." Intervju je tekao vema loše odavde nadalje, sa Momoom koji je davao kratke i odsečne odgovore. Kako je novinar privodio intervju kraju, glumac je dodao kako želi da iznese nešto što je zaista ostavilo loš osećaj u njegovom stomaku.

"Potpuno sam zgranut što me pitate tako nešto. Osećam se kao na iglama, ostaje mi utisak da je na meni da nešto uklonim. Kao da glumac uopšte ima takav izbor. Nama zapravo osim glume, nije dozvoljeno da radimo bilo šta. Postoje producenti, pisci, režiseri, tako da ne možete jednostavno ući na set i reći ja nešto neću da radim jer sada nije po košer standardu i nije ispravno u trenutnoj političkoj klimi. To se nikada ne dešava. Stoga, pošto je pitanje bilo toliko neukusno, samo sam želeo da znate ovo."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group