Justice League TheSnyderCut naslov dobro prolazi kod kritike

Justice League Zeka Snajdera, ili TheSnyderCut, nalazi se na nekoliko dana od zvaničnog predstavljanja, dok je kritika već imala priliku da vidi film, sa odobrenjem za postavljanje inicijalnih reakcija na tviteru...

Film predstavlja četvoročasovni rikat naslova o superherojskom timu iz 2017. godine, sa novim scenama originalnog izdanja i nešto više nedavno snimljenih scena, dizajniranih kako bi projekat približili originalnoj viziji njenog režisera.

Nova verzija Justice League predstavlja mešavinu Snajderovih scena sa onima sniljenim od stranje Josa Vedona, koji je nastavio sa kompletiranjem projekta nakon što je Snajder istupio iz istog kako bi bio sa svojom porodicom posle tragičnog gubitka ćerke. Originalni film predstavljen 2017. godine, nije dobro prošao komercijalno niti kod kritike. Međutim, nova vizija filma prihvaćena je veoma dobro.

Iako deluje da će ova varijanta Justice League naslova zameniti staru, makar što se tiče njegovih ljubitelja, ona će prema svemu sudeći ostati da visi na velikom ofingeru, jer kako deluje, za njom neće uslediti naslovi, što je potpuno jasno ako imamo na umu da su Warner Bros i DC promenili režisera svojih filmova, istovremeno uklanjajući neka od najvećih glumačkih imena.

Dodatno, Snajder je sam izjavio da će ova verzija ne predstavlja početak, dodajući da celokupan budući koncept novog DCEU predstavlja potpuno drugačiji pravac. Jastice League se sada nalazi u DVD ili Blu-ray formatima, dok će naslov Zeka Snajdera biti predstavljen na HBO Max u Ameriici i Sky Cinema i NO TV mrežama u Britaniji 18 marta.

N.Đ.

Izvor: Men's Health

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group