Justice League - Trejler 3

Izgleda da se Supermen vraća među žive...

DC Comics je kompanija koja je decenijama nudila najpopularnije stripove i superjunake. Međutim, u poslednjih nekoliko godina, DC univerzum nije uspeo da bude toliko uspešan kao Marvel koji je kreirao neke od najpopularnijih filmova koji su zaradili velike svote novca. Ipak, najnovije filmsko ostvarenje "Liga Pravednika" zaista obećava, pa je moguće da ćemo napokon imaiti pravog konkurenta koji će moći da parira Osvetnicima.

Brus Vejn (Betmen) koga tumači Ben Flek okuplja ligu osoba sa izuzetnim moćima. Pored njega u njegov tim ulaze, Akvamen (gospodar mora), Vonder Vumen (neustrašiva Amazonka), Fleš (Najbrži ćovek na svetu) i Kiborg (polu čovek-polu robot).

Čini se da će ovo biti najbolji DC film i da će fanovi napokon biti zadovoljni. Trejler je takođe otkrio jedan veoma zanimljiv detalj. Pojavljuje se tajanstveni heroj kojem se ne vidi lice, ali koji je jasno tu da pomogne Ligi Pravednika. Iako to još uvek nije potvrđeno, sigurni smo da je misteriozni lik Supermen koji u poslednjem času stiže da spase dan.

Pogledajte ovaj uzbudljivi trejler.

V.P.        

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group