Kako bi Matriks izgledao da je Vil Smit glumio Nea

Verovali ili ne, Vil Smit je bio prvi glumac koji je izabran da bude glavni lik u Matriksu, ali njemu se nije svidela ideja filma i on je odbio ovu ponudu...

Kijanu Rivs bio je dugi izbor i na kraju se pokazao i kao najbolji, a Matriks je postao revolucionarni i već kultni film koji je dobio još dva nastavka i koji je u Holivud doneo potpuno nove vizuelne efekte i akciju. Karijera tada mladog Kijanu Rivsa počela je da postaje sve veća i on je zahvaljujući ovom filmu postao mega zvezda za koju danas svi znaju.

Iako je Rivs bio genijalan u Matriksu, mnogi se pitaju kako bi film izgledao da je Vil Smit prihvatio ulogu. Zahvaljujući novoj tehnologiji, to sada možemo i videti. Deepfake tehnologija postaje sve naprednija, a omogućava da lice ljudi zamenite drugim licima pomoću kompjuterskog programa koji to radi za vas.

Ono što je fascinanto jeste da nova lica prate mimiku i facijalne ekspresije preko kojih su zalepljeni i da to izgleda neverovatno stvarno i realno. Youtube kanal po imenu „Sham00K“, koristio je deepfake tehnologiju kako bi preko lica Kijanu Rivsa zalepio lice Vila Smita.

Tako je dobijen klip koji nam pokazuje kako bi Vil Smit izgledao da je glumio Nea.

Pogledajte video i verujte nam da ćete biti oduševljeni.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group