Kris Hemsvort startovao sa snimanjem Extraction 2 naslova

Kris Hemsvort  nalazi se u svojoj veoma interesantnoj snežnoj avanturi i nedavno je pružio kratki uvid sa snimanja novog Extraction 2 naslova...

Nova fotografija podeljena na glumčevom Instagram profilu, predstavlja nam zvezdu koja stoji odmah do režisera Sema Hargrejva u veoma žestokim zimskim uslovima pripremajući se za putovanje vozom, opisujući post: „Dve stvari su drugačije u poređenju sa prošlim filmom. Pod jedan, veoma je hladno. Pod dva, ja sam živ. Kako? Moraćete da saznate – pogledajte film“.

U filmu se Marvelova zvezda nalazi u ulozi Tajlera Rejka kojoj se vraća uprkos tome što je prvi film ostavio dosta toga nedovršenog i ljubitelji su ostali bez odgovora na pitanje šta se sa glavnim junakom na kraju dogodilo. Početkom ove nedelje, Hargrejv je takođe postavio snimak na Instagram, objavljujući da je prvi dan snimanja zvanično obeležen.

Kako deluje, finalna scena prvog filma naglasila je ali ne toliko suptilno da je Hemsvortov karakter preživeo, a u jednom momentu predstavlja čoveka koji podseća na Rejka u viziji kidnapovanog dečaka Ovija, koga igra Ridrakš Džejsvel.

Novi tizer objavljen prošlog septembra predstavio je događaj nakon navodne Rejkove smrti, u kome otvara oči pod vodom. Video se završava sa heštegom "#RakeLives", što je ostavilo veoma malo sumnje u to da li će se ovaj karakter vratiti na spektakularan način u drugom izdanju popularnog naslova. Hemsvort ponovo sarađuje sa Džoom i Entonijem Rusoom, Avengers: Endgame, koji su ovde u ulozi producenata, takođe. Pored toga, Džo je bio zadužen za pisanje scenarija predstojećeg filma, čiji zvanični datum premijere još uvek nije određen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Hargrave (@samhargrave)

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group