Najteža Rejnoldsova uloga u karijeri zbog koje se onesvestio tokom snimanja

Rajan Rejnolds otvoreno je priznao da se jedna uloga u njegovoj karijeri pokazala kao najteža, prisećajući se snimanja scena o čoveku koji je živ zakopan unutar kovčega, od kojih je većina odrađena iz prvog pokušaja...

Četrdesetpetogodišnji Rejnolds najpoznatiji je po komedijama i akcionim filmovima, ali tog puta njegov posao nije uključivao šale niti rešavanje misterije, već sasvim suprotno, zvezda Free Guy i Deadpool naslova našla se u nebranom grožđu i uslovima koji nikako nisu povoljni za rad.

Tokom razgovora sa Dejvidom Letermanom, Rejnolds je opisao sve od svog odrastanja sa četiri brata do njegovog uživanja u roditeljstvu danas, osvrćući se usput na svoju karijeru, uspone i padove u svetu glume. Jedna uloga koja je zauvek ostala sa njim, ali iz svih pogrešnih razloga, jeste film Buried, koji je radio 2010. godine i koji je premijerno prikazan na Sundance Film Festival događaju, uz brojne pozitivne kritike koje ga i danas čine veoma dobrim sa 87% na Rotten Tomatoes.

Međutim ovaj posao nije bio lagana priča za Rejnoldsa, koji je igrao američkog civila i bivšeg vozača kamiona u Iraku, koji je napadnut i probuđen zakopan živ unutar drvenog sanduka, zajedno sa svega nekoliko osnovnih alata, uključujući upaljač, pljosku, baterijsku lampu, nož i mobilni telefon.

Razgovarajući sa Latermanom vezano za ovaj naslov, Rejnolds je priznao da je to bila najteža uloga za njega zbog svega što je morao da prođe, potvrđujući da se u jednom trenutku onesvestio na snimanju. U vreme kada je film objavljen, Rejnolds je priznao da nikada nije bio srećniji zbog završavanja snimanja i da se nikada više neće požaliti na bilo šta na setu.

Kako je kasnije dodao za Rojters, snimanje u ovako skučenom prostoru ostavilo je veoma jak uticaj na njega, objašnjavajući: „Ubrzo je ovo za mene postala fobija, zbog toga što jednostavno ne možete a da ne osećate kao da se zidovi oko vas sužavaju, posebno u ovakvim uslovima i na ovom posebnom snimanju“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group