Prvi uvid u jedan od poslednjih velikih projekata Reja Liote

Apple TV+ je predstavio prvi uvid u predstojeću seriju Black Bird, jedan od poslednjih projekata koje je Rej Liota snimio pre nego što je preminuo prošlog meseca...

U šestodelnom trejleru, možemo videti Liotu u ulozi Big Džim Kina, čiji sin, Džimi – koga igra Taron Egerton – dobija priliku da anulira svoju desetogodišnju zatvorsku kaznu ukoliko uspe da stupi u kontakt sa osumnjičenim serijskim ubicom Lerijem Lahom – iza čijeg lika stoji Pol Volter Hauser.

Liota se nalazi u otvaranju trejlera i možemo ga videti kako razgovara sa svojim sinom preko telefona, govoreći mu kako nikada nije to želeo za njega, on je samo želeo da ima potpuno drugačiji život, regularan posao, stabilnu platu, porodicu i decu. Black Bird je serija bazirana na memoarima Džejmsa Kina i Hili Levin i njihovom naslovu With The Devil: A Fallen Hero, A Serial Killer, and A Dangerous Bargain for Redemption.

Pored pomenutih glumaca, u novoj seriji pojavljuju se Greg Kiner i Sefideh Moafi, dok kratak sinopsis ograničenog serijala glasi: „Inspirisan stvarnim događajima, kada je Džimi Kin, sin srednjoškolske zvezde američkog fudbala i odlikovanog policajca, osuđen na deset godina robije, zbog čega je dobio životnu priliku da pređe u jedinicu maksimalnog obezbeđenja za zločince koji su psihički neuračunljivi i sprijatelji se sa osumnjičenim serijskim ubicom Lerijem Halom, ili ostane tu gde jeste i odsluži svoju kaznu bez mogućnosti za uslovnim otpuštanjem“.

Legendarni Liota napustio nas je 26. prošlog meseca u 67 godini života, radeći na naslovu Dangerous Waters u Dominikanskoj republici. Karijera ovog glumca trajala je duže od četiri decenije, lansirajući glumca u zvezde nakon uloge Reja Sinklera u filmu Something Wild iz 1986. godine. Ova uloga donela mu je nominaciju za najboljeg sporednog glumca na Golden Globes događaju, dok će Liota najverovatnije ostati najpoznatiji širim masama po svojoj neponovljivoj ulozi Henrija Hila u Skorsezeovom filmu Goodfellas, koji definitivno predstavlja jedno do njegovih najboljih izdanja, od kojih je važno pomenuti Field of Dreams, Cop Land i Blow između brojnih drugih.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group