Prvi zvanični kratki trejler za novu sezonu serije The Witcher

Nakon što je snimanje nove sezone popularne adaptacije naslova The Witcher odlagano nekoliko puta zbog pandemije, svi ljubitelji ove serije sa nestrpljenjem očekuju bilo kakve vesti od strane Netflix kuće...

Juče su svima želje konačno uslišene, ali u prilično frustrirajućoj formi kratkog trejlera predstavljenog na zavničnom Netflix Geeked Week događaju. Brojni kadrovi smenjuju se vrlo brzo, a u njima je moguće videti uglavnom Siri, na koju se druga sezona fokusira. Tokom ovog kratkog uvida u novi serijal, čitavo snimanje nalazi se u postprodukcionoj fazi, ali nažalost tačan datum premijere i dalje nije potvrđen, tako da ćemo morati da sačekamo još malo.

Sa druge strane i ovo je nešto, a uprkos tome što je nemoguće doći do potpuno proverenih informacija iz svega što možemo videti i fotografija koje nisu vezane za ovaj zvanični kratki tizer, on nam ipak otkriva nekoliko bitnih detalja. U njemu vidimo stariju, daleko samopouzdaniju Siri koja naporno trenira veštine mačevanja.

Nakratko je moguće videti i bodež, drevnu pećinu sa snegom koji se probija kroz njenu pukotinu u zidu, zastrašujući skelet crvenih kostiju i veoma sumornu kanalizaciju, nov i poboljšan Nilfgardianski oklop i na kraju, legendarni logo čitavog serijala. U ovom zvaničnom predstavljanju ne vidimo Geralta niti Jenifer, samo Siri, što svim pravim poznavaocima popularnog naslova ima smisla, jer je ona zapravo centar zbivanja nakon svih događaja iz prve sezone.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group