Prvi zvanični trejler za novi naučno-fantastični triler Krisa Hemsvorta

Netflix je u utorak predstavio zvanični trejler za svoj predstojeći naučno-fantastični triler Spiderhead, u kom glavnu ulogu igra Kris Hemsvort...

Novi film, za koji je zadužen režiser Top Gun: Maverick naslova, Džozef Kosinjski, predstavlja nam Hemsvorta sa čistim američkim naglaskom, u ulozi farmaceutskog genija imena Stiv Abnesti, koji u distopijskom svetu vodi eksperimentalne testove na zatvorenicima u zamenu za skraćenje njihove kazne.

Baziran na kratkoj priči Džorda Sondersa, Escape From Spiderhead, prvi put objavljenoj u The New Yorker publikaciji, novi film će nam predstaviti Majls Telera i Džerni Smolet u ulogama robijaša koji će se pobuniti protiv Stiva u istoimenom zatvoru.

Kosinjski snima ovaj film prema scenariju za čije su pisanje bili zaduženi Ret Ris i Pol Vernik, koji su najbolje poznati po svom radu na Zombiland naslovu i Deadpool franšizi. Ris i Vernik takođe se nalaze u ulogama producenata, zajedno sa Hemsvortom, Erikom Njumanom, Agnes Ču, Ženevom Vaserman, Tomijem Harperom i Džeremijem Steklerom.

Spiderhead će predstavljati peti film Kosinjskog i dolazi za petama njegovih prethodnih naslova, uključujući Tron: Legacy, Oblivion, Only the Brave i drugih. Spiderhead će biti premijerno predstavljen na Netflix platformi 17.juna.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group