Simsonovi "prorekli" Bransonov let u svemir još pre 13 godina

Popularna animirana serija The Simpsons poseduje 32 sezone iza sebe, sa preko 700 epizoda, tokom kojih su njeni tvorci istražili brojne sumanute i prenaglašene ideje...

Sa druge strane, pojedine lude ideje su se ispostavile kao tačne ili neki vid proročanstva tokom poslednjih godina, što je dodatno podstaklo šalu da ovaj crtani serijal jednostavno predviđa budućnost.

Od tema kao što su auto-korekt, ribe sa tri oka, sandale od konjskog mesa, predsedničke kampanje Donalda Trampa, kupovine Fox mreže od strane Disney kuće, pametnih satova, dobitnika Nobelove nagrade i pandemije, ovaj crtać je predvideo sve daleko ranije nego što se zapravo dogodilo. Sada, brend Virgin Atlantic iskoristio je Twitter kako bi istakao još jednu stvar koju su tvorci ove serije predvideli - putovanje njegovog vlasnika u svemir.

Virgin Galactic putovanje izvan zemljine orbite The Simpsons animirana serija "predvidela" je pre 13 godina u 8 epizodi 20 sezone, koja je emitovana 7.12.2008., pod nazivom The Burn and The Bees. Iako nije navedeno precizno da se osoba koja pluta u svemiru zove Ričard Branson, na prvi pogled je jasno o kome se radi, a ovaj milijarder je takođe bio gostujuća zvezda u The Princess Guide epizodi, u kojoj je dao glas svom liku i predstavljao je glavnu inspiraciju iza stvaranja lika Henka Škorpija.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group