Svi obožavaoci očekuju Tobija Megvajera nazad u ulozi Spajdermena

Nakon velikog uspeha naslova Spider-Man: No Way Home, režiser Sam Raimi već se raduje potencijalnom, četvrtom filmu ove franšize...

Poslednje filmsko izdanje serijala predstavilo je ponovo titularne glumce Tobija Megvajera i Endruja Garfilda Marvelovom filskom univerzumu, a kako deluje, ovo možda neće bitri poslednji put da publika vidi ova dva čoveka u istim ulogama.

Pojavljivanje ovih karaktera obnovilo je interesovanje za starije filmove, dok brojni ljubitelji franšize urgiraju da se ova kompanija vrati i ponovo oživi priče Megvajerovih i Garfildovih Spajdermena. Raimi deluje kao da se slaže sa nekim od obožavalaca, nakon što je otrkio da bi vrlo rado uradio tako kada bi se našla odlična priča. Raimi, koji je bio zadužen za režiju Spajdermena iz 2002. godine i njegov nastavak, razgovarao je sa ljudima iz Rolling Stones magazina, vezano za mogućnosti Megvajerovog vraćanja.

"Moja ljubav prema likovima nije umanjena ni trunku. Iste stvari koje bi me zaustavile tada, mogle bi to da učine i danas, ali da li Tobi to želi? Da li za njega postoji ta emotivna veza? Da li za ovaj karakter postoji dovoljno veliki konflikt? Na kraju, da li se može naći dostojan protivnik koji bi se uklopio u tematiku celokune priče? Postoji dosta pitanja na koja je potrebno odgovoriti. Ukoliko bi na njih mogao da odgovorim, bio bih veoma rad da to učinim."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group