Uskoro počinje snimanje novog Blejda

Glumac Maheršala Ali nedavno je otkrio da će se predstojeći nastavak sage o legendarnom lovcu na vampire uskoro naći u produkcionoj fazi...

Četrdesetsedmogodišnji glumac objasnio je kako stoje stvari sa ribut projektom Marvel studija, u kome će on igrati glavnu ulogu. Razgovarajući sa novinarima Empire magazina, glumac je nagovestio da će se on naći iza titularnog karaktera po prvi put.

"Ovo je velika čast i potpuno zastrašujuća prilika zbog toga što morate ući u ulogu pre nego što je snimite. Veoma sam precizan po pitanju izbora, kao i mnogi drugi glumci, tako da pravljenje izbora, čak i u vokalnom delu i ranoj fazi snimanja, donosi veliku anskioznost. Ova nervoza čini posao potpuno realnim, tako da sve što možete reći jeste, 'dobro, ovo se sada dešava', što je više nego ubudljivo."

Uprkos tome što je ušao u glasovnu kabinu, Ali bi tek trebalo da dobije kožnu jaknu koja je Blejdov zaštitni znak. Deluje da je probno pojavljivanje ovog glumca samo zagrejalo za ono što sledi, jer je on dodao: "Sve smo bliži našem cilju. Marvel svet predstavlja jedan od najvećih u filmu, dok je moje predstavljanje u njemu startovalo još pre nekoliko godina na Comic Con događaju, tako da sada, u najranijim fazama ja znam da stojim iza veoma važnog lika i moram popuniti velike cipele, što je ujedno veoma posebna prilika za mene. Veoma sam uzbuđen što su stvari pokrenute i što ćemo uskoro uraditi daleko više".

Originalni Blade naslov predstavljao je ogroman hit za Marvel studio davne 1998. godine i doneo nam je legendarnog Veslija Snajpsa u dugom crnom kaputu i ulozi neprikosnovenog lovca na vampire. Snajps se zatim vratio istom liku u Blade II nastavku, snimljenom 2002., a nešto kasnije i Blade: Trinity izdanju, kompletiranom 2004. godine. Ova trilogija nikada ne bi bila moguća da Marvel nije potrošio pravo bogatstvo kako bi vratio prava na serijal, što je bio slučaj sa The Punisher i Ghost Rider naslovima 2013. godine.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group