Vin Dizel najavljuje nastavak svog popularnog naslova

Pre nego što je krenuo u dugogodišnje oživljavanje akcione franšize Fast and Furious, Vin Dizel je imao uspešan iskorak u sferi naučne-fantastke, nakon kog su nastala i dva dela sada već legendarne video igre...

Uprkos tome što je sada već ovekovečen u svojoj veoma uspešnoj i beskrajnoj filmskoj franšizi baziranoj na brzim automobilima i adrenalinu, Vin Dizel želi da na filmska platna vrati Ridika, svoj drugi poznati karakter, opasnog antiheroja koji je prvi put predstavljen početkom dvehiljaditih godina u naslovu Pitch Black, godinu dana pre prvog Fast and Furious filma.

Glumac je već ponovio ovu ulogu u The Chronicles of Riddick nastavcima iz 2004. i 2013. godine, dok će se, kako sada deluje, ovaj lik pojaviti i u četvrtom filmu koji je uveliko u planu. U nedavnom Instagram postu, Vin Dizel je podelio kratak i prilično nejasan opis svojih trenutnih napora za pokretanje novog Ridikovog projekta. "Neverovatan sastanak danas, hvala timu koji zna na koga mislim", napisao je Dizel. "Samo ću reći da je Furia možda bliže nego što mislite."

Furia koju Dizel pominje predstavlja dom Ridika i njegovog naroda, civilizacije duhovnih i drevnih ratnika koji poseduju svoju životnu filozofiju. Uzimajući u obzir veoma ambicioznu priču na kojoj su se zasnovali The Chronicles of Riddick naslovi i gotovo deceniju od poslednjeg izdanja, sledeći delovi mogu otići u bilo kom pravcu i deluje da je Vin Dizel dosta dugo i dobro razmišljao o postavci i zapletu njegovog novog nastavka.

Instagram objava sama po sebi ne otkriva previše, samo Dizelovu fotografiju u ulozi Ridika, sa snimanja filma iz 2013. godine, kao podsetnik svima koji su možda zaboravili koliko je potrebno biti napucan kako bi se ona odigrala. Ukoliko je ovaj film stvarno na putu, možemo očekivati istu fitnes spremu, na čijem vraćnju Dizel već radi i koju je kasnije potvrdio jednom trening fotografijom sa Formula 1 šampionom, Luisom Hamiltonom, izjavljujući: "Vera i naporan rad se isplate!".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group