Avion prinudno sleteo zbog žene koja je dojila mačku

Prema izveštajima svetskih medija, jedna žena je potpuno zgranula sve putnike i osoblje na jednom letu kada je primećeno da doji svoju mačku u avionu...

Viralni tonski zapis sastoji se od poruka koje su prošle kroz komunikacioni sistem aviona i služe za obraćanje putnicima i izveštavanje Delta Air leta DL1369 u tornju na pisti u Atlanti, detaljno opisajući bizaran događaj. Poruka je smisleno napisana od strane pilota, koji navodi da je žena odbila da vrati mačku u njen trasporter nakon što je zamoljena da to učini, zahtevajući da se prizemlje kako bi dobili pomoć obezbeđenja.

U poruci stoji: "Zahtevam vanredno sletanje zbog putnice na sedištu 13A koja doji svoju mačku i odbija da je vrati nazad u transporter na stjuardesin zahtev". Na svu sreću nemamo više dokaza o mački koja je sisala tokom ovog leta, što je potpuno iznenađujuće, ali ipak jako uznemirujuće.

Zapravo ovakakv scenario ne bismo mogli da zamislimo sve i kada bismo želeli, a ukoliko se zaista dogodilo jasno je da bi makar jedan putnik na letu bio dovoljno lud da izvadi telefon i snimi ovaj neobični događaj. Ipak, svi koji su ga videli, verovatno su bili potpuno šokirani scenom koja se ispred njih odvija. Nadamo se da ćemo moći da vidimo neki snimak uskoro ili možda to ipak ne bismo voleli, zavisi kako gledate na stvari.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group