Fun - Zanimljivosti

Britni Spirs: "Istrčala sam 100 metara za 5.97 sekundi"

Poznata pevačica pohvalila se na svom Instagramu neverovatnim vremenom...

Pre nego što počnete da tražite ovu izjavu, moramo vas razočarati i reći da ju je Britni skinula sa svog Instagram naloga, jer je verovatno shvatila da je napravila grešku.

Na svom profilu objavila je fotografiju sa vremenom od 5,97 sekundi, a ispod fotografije je pisalo: „Istrčala sam moje najbolje vreme. Obično to uradim u roku od 6 ili 7 sekundi, a prvi put kada sam trčala trebalo mi je 9 sekundi."

Fanovi koji su ovo pročitali bili su u šoku jer je svetski rekord za trčanje na 100 metara za mušpkarce 9.58 sekundi i taj rekord je psotavio Jusein Bolt 2009. godine, dok je svetski rekord na 100 metara za žene 10.49 skeundi.

Posle nekoliko minuta, Britni je izgleda shvatila da je napravila grečku i da nešto nije lepo sračunala, pa je svoj post obrisala, ali ipak na stotine hiljada ljudim uspelo je da vidi ovaj njen ispad.

Britni je kasnije izjavila da se samo šalila i da je sao htela malo da uzburka fanove na društvenim mrežama, a njeni pratioci su govorili da je ovo vreme sasvim moguće, ali kada bi trčala na 10 metara.

Foto: Fox News

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group