Fun - Zanimljivosti

Četvoronogi dekorater svojim gazdama konstantno preuređuje dvorište

Dvoipogodišnji samojed Oskar, uhvaćen je na delu tokom premetačine u dvorištu i izbegavanje svojih obaveza u nekoliko navrata...

Vlasnik, Losif Karaionoglu, imao je osećaj da Oskar konstantno obara i razmešta njegove stolice svake večeri po terasi, ali nije bio potpuno siguran sve dok nije ugradio kamere koje su potvrdile njegove sumnje. Kako je Losif izjavio: "Nije mi ni u jednom momentu palo na pamet zašto bi on to mogao raditi. On čak i ne leži na tim stolicama. On jednostavno voli da ih pobaca okolo i nastavlja to da radi konstantno."

"Prvobitno sam uzeo CCTV kako bih mogao motriti na Oskara dok nisam kod kuće. Jedne noći, moja sestra i ja posmatrali smo ga putem interneta i primetili da je upravo ovaj mali prevarant taj koji pomera stolice. Mi ga svakako volimo i jedino što smo mogli jeste da se smejemo."

Losif tvrdi da se Oskar uglavnom lepo ponaša kada je porodica tu, ali kada ostane sam prilikom njihovog odsustva, on se pretvara u problematičnog psa.

"Naš ljubimac ovo radi gotovo pola godine. Oskar je uvek petljao sa stvarima i ponaša se kako treba ukoliko mu mi kažemo šta da radi, ali kada ga ostavimo samog, on će verovatno sazvakati neku cipelu ili pocepati poneku čarapu. On jednostavno voli da se igra sa svim što vidi."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group