Fun - Zanimljivosti

Čovek kidnapovao sam sebe kako ne bi otišao na posao

Policija u Arizoni susrela se sa zaista interesantnim slučajem pre samo nekoliko dana – jedan mladi gospodin toliko nije želeo da ide na svoj posao, da je odlučio da lažira sopstvenu otmicu.

Brendon Sule rekao je policajcima da je bio kidnapovan ispred svog doma od strane dva maskirana muškarca koja su ga onesvestila udarcem u glavu, a koji su ga kasnije vozikali okolo, pre nego što su ga izbacili iz svojih kola na sred ulice.

Policija kaže da je istraživala Suleove tvrdnje, uključujući i činjenicu da je otet od strane maskiranih muškaraca jer je njegov otac sakrio velike količine novca po gradu, ali nije uspela da pronađe bilo kakve dokaze koji bi mogli potvrditi njegovu priču. Takođe, organi vlasti su pregledali i snimke kamera za video nadzor, gde opet nisu uspeli da pronađu ništa što bi doprinelo priči mladog gospodina.

Nakon nekoliko dana, Brendon, koji ima devetnaest godina, priznao je svoju krivicu u slučaju lažne prijave otmice, objašnjavajući da nije želeo da ide na posao. Nakon svega, on je čak i dobro prošao, jer mu je sud naredio samo da plati kaznu u vizini od 550 dolara.

N.Đ.

Foto: COOLIDGE POLICE DEPARTMENT

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group