Čovek koji je donedavno šetao penis na ruci pokušao da smuva slavnu Australijanku

Samopouzdanje mu se definitivno vratilo...

Ukoliko propustite šansu možda vam se nikada više neće ukazati - ovo su reči Malkoma Mekdonalda koji je svoje opcije možda ipak precenio kada mu je jedna holivudska zvezda poslala ljubaznu poruku...

Tokom šest godina, četrdesetsedmogodišnji muškarac imao je dodatak od 16 centimetara na svojoj ruci, nakon što mu je njegov vršnjak otpao. Malkom, rodom iz Norfolka, otvoreno je izneo svoju priču, zajedno sa još dva čoveka koji su podvrgnuti istoj proceduri, putem Channel 4 dokumentarca koji se zove Čovek sa penisom na svojoj ruci, emitovanom prošle nedelje.

Kada je Kejt Bejkinsel, slavna glumica stara četrdeset i osam godina, čula ovu potresnu priču, ona je poslala Malkomu poruku poželevši mu brz oporavak i sve najbolje. U postu na svojoj Instagram stranici, Australijanka je napisala: „Bukvalno tražim vesti koje me neće naterati da iskočim kroz prozor. Ovaj čovek je izjavio, ’ne viđate svakoga dana nekoga ko ima penis prikačen na svoju ruku’. Naravno, jasna mi je i šaljiva strana njegvih reči. On je iz Velike Britanije. Naravno da će odraditi fotografisanje sa visuljkom koji viri iz njegovog rukava. Želim ti sve najbolje. Bog te blagoslovio Malkome xxx“.

Međutim, ne želeći da propusti priliku koja mu se ukazala, Malkom je odgovorio na njene ljubazne reči, ponudivši joj večernji izlazak u grad. Kako je izjavio za Sun: „Bio bih veoma srećan da je izvedem na lokalnu kuhinju u svakom momentu. Ja plaćam, ali ona mora doći u Tetford. Ona deluje kao veoma fina devojka i ja sam oduševljen što je pročitala moju priču o svemu što sam proživeo. Poljupci su predivan detalj takođe. Ja sam spreman za vezu ponovo, zašto to ne bi bila ona? Čak ću je častiti i pićem u lokalnom pabu“.

2010. godine Malkomov penis je otpao nakon što mu je izbio apces na dnu. On je imao trovanje krvi, zbog kog su mu prsti na rukama i nogama, zajedno sa penisom, potpuno pocrneli. Na svu sreću za ovog samohranog oca, 2015. godine, doktori su konačno bili u mogućnosti da mu pruže penis dugačak malo iznad 15 centimetara, koristeći kožne transplante sa njegove zadnjice. Međutim, nedostatak kiseonika u krvi, značio je da on mora biti privremeno prikačen na njegovu podlakticu.

Međutim, zbog odlaganja izazvanih pandemijom korona virusa, on je morao da čeka sve do oktobra prošle godine, kako bi mu penis sa ruke bio prikačen za pravo mesto. Govoreći u novom dokumentarcu, Mekdonald je izjavio: „Bio sam na operaciji koja je trajala devet sati. Prvo što sam uradio, pogledao sam dole i pomislio ’ovoga puta su uspeli, osećam se kao muškarac ponovo’“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group