Fun - Zanimljivosti

Da li želite da kupite komplet za ubijanje vampira?

Ljubitelji mračne strane – imamo interesantnu informaciju za vas...

Ljudi iz aukcijske kuće Hanson, upravo se pripremaju da na prodaju stave ekskluzivni komplet za „ubijanje vampira“. U pitanju je pravo blago iz davno prošlih vremena, a u sebi sadrži bibliju iz 19. veka, raspeće i džepni pištolj.

Dostupan u mesinganoj kutiji koja je postavljena grimiznom svilom, komplet ima osam pregrada koje sadrže kopiju Novog Zaveta objavljenu 1842.godine, nož sa srebrnim sečivom, džepni pištolj, klešta, raspeća i brojanice, bočicu sa metalnim poklopcem i kutiju u kojoj se nalaze zubi ajkule. Sa spoljne strane, poklopac kutije sadrži ovalnu emajliranu sliku koja pokazuje Hristovo vaskrsenje, rezbariju od slonovače.

Postoji malo informacija po pitanju istorije ove kutije, a njen trenutni vlasnik kaže da ju je kupio pre tri godine na sajmu antikviteta u Notinghamširu u Engleskoj. „Dopao mi se izgled kutije, i kada sam je otvorio, znao sam da moram da je imam. Zaista je interesantna“.

Ekskluzivni komplet „za ubijanje vampira“ će prema procenama dostići cenu od oko 4.000 dolara, a deo je online ponude anktiviteta i kolekcionarskih komada.

Lux Life

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group