Fun - Zanimljivosti

Dubai dobija prvi Džon Vik rolerkoster na svetu

Ako ste fan Kijanu Rivsa i Džona Vika onda vam Dubai priprema pravo iznenađenje. Čuveni tematski park  - Motiongate je spreman da u narednoj godini pokrene rolerkoster koji će za temu imati Džona Vika.

Nazvana „John Vick: Open Contract“, desetospratna vožnja nalaziće se u tematskom parku u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Rolerkoster je napravljen  u saradnji sa filmskim stvaraocima i pružiće posetiocima priliku da se udruže sa Johnom Vickom ili da ga love.

„John Vick: Open Contract“ rolerkoster će pružiti posetiocima zabavnog parka nezaboravno iskustvo i nateraće ih da osete adrenalin koji Džon oseća kada ga jure mnogobrojne ubice i kada se bori za sopstveni život.

Rolerkoster bi premijerno trebalo da se otvori 2021. godine, ali tačan datum još uvek nije poznat. Ono što je potvrđeno jeste veliko interesovanje fanova koji jedva čekaju da sednu u kola rolerkostera i da  se provozaju u ovoj adrenalinskoj vožnji.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group