Izolacija mu teško pada-Odbegli robijaš uhapšen zbog video igre

Policija Zapadnog Midlendsa brendirala je jednog begunca nazivajući ga idiotom, zbog rizikovanja hapšenja pokušajem kupovine Call Of Duty igrice...

Klint Batler, trideset i šest godina star Britanac, izbegavao je uspešno organe reda nakon bežanja iz Spring Hil zatvora u Bakingemširu, dvadeset i osmog novembra prošle godine. Međutim, ovaj begunac vratio se nazad u svoje trenutno gnezdo nakon što je izašao iz ilegale i krenuo da kupi igru Call of Duty: Black Ops: Cold War, sudeći prema izvorima. Čovek, koji se nalazio na idržavanju kazne u trajanju od 14 godina i 17 meseci zbog oružane pljačke i posedovanje oružija, uhvaćen je u Birmingemu nakon što su policajci koji su gledali njega i njegovog prijaltelja primetili da menjaju pravac nakon što su ih primetili.

Kada je pozornik upitao šta on i njegov prijatelj rade napolju u gradu tokom pandemije i lokdauna, Batlerov prijatelj je odgovorio kako su izašli da kupe novu Call of Duty igricu jer ne mogu da sede zaključani u kući bez zanimacije. Begunac je priznao da poseduje marihuanu kod sebe, odgovorivši na pitanje, istovremeno se lažno predstvljajući policajcima. Kada je jedan od pozornika rekao da će morati da provere njihve podatke, Batler ga je u pokušaju bekstva udario u glavu.

Batler se zatim vratio u zatvor, kako bi ga dočekalo trinaest dodatnih meseci zbog bekstva, zajedno sa još šest meteri dobijenih zbog napada na službeno lice, kao šlag na torti. Birmingemska policija navodi da se ovaj begunac vratio u zatvor isključivo zbog svoje idiotske odluke da izađe napolje tokom lokdauna sa prijateljem kako bi kupio igricu, što je definitivno situacija čiji će razlozi svima ostati večna misterija.

N.Đ.

Izvor: 9GAG

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group