Kako su se italijanski predstavnici zakona poigrali sa popularnom plavušom

Supercar Blondie je verovatno jedna od najsrećnijih osoba na planeti, barem kada se radi o ljubiteljima automobila…

Pored najnovijih i najboljih automobila koji se nalaze na tržištu, slavna influenserka često dobija pozive brojnih brendova da isproba i vidi njihove neverovatne koncept modele. Pre nekoliko godina, Serđi Galijano iz njenog tima dobio je ekskluzivnu priliku da se dočepa jednog od Mercedes-Benz Vision AVTR koncepta, dok je u svom poslednjem videu, Aleksandra Hirši, odnosno Supercar Blondie dobila pozivinicu od Lamborghini brenda kako bi iz prve ruke upoznala njihov Terzo Millennio koncept, po prvi put predstavljen 2017.godine. Ipak, dok je snimala svoj materijal ispred predivne crkve negde u Italiji, influenserka je dobila kaznu od policije!

Video koji je objavila na svojoj Facebook stranici predstavlja je kako prekida snimanje zbog dolaska dva policajca, koji su je informisali da je parkiranje zabranjeno ispred crkve, zbog čega se ona odmah izvinila. Jedan od policajaca koji joj je pisao kaznu pokušao je da pronađe registarsku oznaku ovog modela, ali je upisao samo Lamborghini u to polje, jer je nigde nije iblo na vidiku. Koncept takođe nema brisače za koje bi policija zakačila kaznu, pa su je jednostavno ostavili na šoferšajbni. Ipak, kako se ispostavilo, sve ovo je bila šala Lamborghini brenda koju su sproveli u saradnji sa policijom! “Lamborghini je pozvao svoje prijatelje iz lokalne policije kako bi se malo našalili sa mnom”, izjavila je slavna influenserka.

Neki kažu da je ovo unapred dogovoreni video, kako bi dostigao što veću popularnost, a budući da ljudi lažiraju i mnogo veće događaje u svom životu zarad pregleda i lajkova, ne možemo biti sigurni. U svakom slučaju, Terzo Millennio koncept je dovoljan razlog da pogledate ovaj video snimak. Razvijen uz pomoć MIT instituta, ovaj automobil je dobio brojne interesantne opcije – umesto teških baterija, njega napajaju superkapacitatori, dok je njegovo telo takođe sposobno da skladišti energiju, a napravljeno je od samo-izlečivog karbona!

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group