Kineza Fuk Jua policijska patrola prebila ko vola

Kako američki policijski zvaničnici navode, jedan Kinez ponašao se sumnjivo i na kraju je dobio batine od dvojice policajaca zbog toga što im je dao ime na njihov zahtev...

Snimak sa kamere na policijskoj uniformi ekskluzivno je dat na uvid Bamup News publikaciji kako bi novinari videli na koji se način čitav incident odigrao. Nažalost, zbog sadržaja ispunjenog nasiljem ova mreža omogućila je samo detaljan opis čitave situacije, navodivši razgovor između policije i ovog nesrećnog čoveka, koga su roditelji ili kum za života za***ali.

Kako ova publikacija navodi, jedan od policajaca iz patrole upitao je čoveka kako se zove, na šta je on odgovorio - Fuk Ju. Policajac mu je zatim rekao da sve ovo mogu odraditi na lakši ili na teži način, zahtevajući da Kinez ponovi svoje ime.

Kinez je ponovio: "Moje ime? FUK JU!". Policajac, ovoga puta vidno iznerviran izjavljuje: "Slušaj šu*ku, dele te tri sekunde od toga da ti uguramo Godzilu u du*e! Zato nam bolje reci svoje prokleto ime". Nesrećni čovek je ovoga puta ponovio svoje ime sa razvlačenjem i intonacijom kako bi maloumnom policajcu bilo jasnije i rekao da se zove Fuuuuuuuuk Juuuuuuu!

Ovo nikako nije dobro prošlo i uključilo je drugog policajca, koji je izlazio iz kola vidno besan zbog koleginog problema. Međutim, umesto da pokuša da reši ovaj slučaj izgubljenih u prevodu, on naređuje svom kolegi da "light his ass up", odnosno, da mu ebe majkata. Na snimku, kako tvrde novinari, dalje je moguće videti kako prvi policajac tejzuje nesrećnog Fuka, dok ga drugi, koji je rešio situaciju, udara pendrekom po mošnicama, u torturi koja se nastavila dalje tokom sledećih šest minuta.

Fuk koji se našao u ovom kraju kako bi isporučio hranu klijentu iz restorana u kome radi, sada tuži policijske organe u slučaju teškom 300 miliona dolara, koje može dobiti ukoliko pobedi na sudu, u šta gotovo da nema nikakve sumnje.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group