Kompanija Hasbro predstavlja nova dva modela Transformers igračaka

Baš pred finalno poglavlje Transformers: War for Cybertron koje stiže putem Netflix mreže sledećeg meseca, kompanija Hasbro proširuje svoju Transformers Cyberverse liniju akcionih figura i predstavlja dva nova modela "Roll N’ Change", koji su upravo to na šta njihovo ime sugeriše...

Dolazeći u formi lidera Autobota, Optimusa Prajma i njegovog vernog pomoćnika Bamblbija, dve nove akcione figure u mogućnosti su da se samostalno preklope i potpuno transformišu iz vozila u robote i obrnuto.

Na nesreću, ovo znači da je dizajn novih modela morao žrtvovati pojedine artikulacije, ali oba Autobota dolaze sa ugrađenim zvučnim efektima i dodatnim komadima oklopa koji mogu biti stavljeni kada se njihovi korisnici igraju sa njima. Naravno, za sve koji uživaju u samom transformišućem procesu, tvorci ovih robota ostavili su mogućnos manualnog menjanja njihovih formi nazad u vozila.

Za sve ljubitelje Transformersa i kolekcionare širom sveta, kompanija Hasbro ponudila je nove Cyberverse Roll N’ Change Optimus Prime and Bumblebee modele po ceni od pedeset dolara po komadu.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group