Krenuo na pivo i proveo četiri dana izgubljen u šumi

Čovek koji je svratio do lokalne kafane na jedno piće, izgubio se u tajlandskoj džungli i za njim se tragalo četiri dana...

Holandski ekspert, Franciskus Johanes van Rosum, star sedamdeset i osam godina, popio je pet piva pre nego što je seo na motocikl i pokušao da se vrati kući u provinciji Petčaubri krajem prošlog meseca. Njegova žena, Račot Čanvijit, postala je zabrinuta za svoga muža kada se on nije vratio kući prve noći, tako da se odmah uputila ka baru u kome je pio.

Međutim, šezdesetjednogodišnju ženu vlasnik lokala informisao je o tome da je njen muž otišao pre nekoliko sati. U međuvremenu, čovek je dva puta zvao svoju ženu, prvog i drugog septembra, objašnjavajući da je izgubljen u Kong Ta Bang šumi i da je za to kriva oluja.

Račot je bila u mogućnosti da obavesti vlasti koje su krenule u potragu za njenim mužem. Na svu sreću, lokalci su videli njegov motocikl i uspeli da ga pronađu u šumi trećeg septembra. Franciskus je bio prekriven ubodima komaraca i morao je da spava u blatu zbog oluja koje su tutnjale ovim predelom.

Žena je izjavila da je pokušala da stupi u kontakt sa svojim mužem nakon što nije stigao kući iz lokalnog kafića te večeri. Kako je dalje navela, njemu je signal nestao zbog prve oluje koja je protutnjala, ali na svu sreću sve se završilo kako treba, a osim što je dehidrirao i bio umoran, Franciskus nije izvukao deblji kraj iz ove male avanture koja ga je zadesila.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group