Fun - Zanimljivosti

Naučnici smatraju da visoki muškarci i niske žene imaju najbolje brakove

Istraživanje u Americi pokušalo je da otkrije koji parovi imaju najviše uspeha u brakovima...

Ovo istraživanje ispitalo je oko 7850 žena i muškarca kako bi utvrdilo, koji parovi u brakovima imaju najviše sreće i ljubavi? Naučnici su se trudili da uzmu što više različitih parova, kako bi na kraju mogli da izvuku zaključak i na kraju to se tako i desilo. Ispitivanja i istraživanja, kao i brojne ankete, ukazuju na to da su najuspešniji brakovi oni u kojima se nalaze visok muškarac i niska žena.

Naučnici objašnjavaju to na sledeći način. Sve se vrti oko naših instinkta i primalnih želja. Visoki muškarci deluju jače i snažnije, a žene podsvesno traže muškarce koji će moći da zaštite njihovu porodicu i koji će moći da budu pravi alfa mužijaci. U drugu ruku, kada su muškaci sa niskom ženom, oni gube komplekse i imaju više vere u sebe i svoju snagu, jer se ne osećaju ugroženo od strane svoje partnerke.

Kada je žena veća, viša i krupnija od muškarca, on onda gubi samopouzdanje, jer fizčki ne može da parira svojoj partnerki, a podsvesno zna da se to od njega očekuje.

Ovo su glavni razlozi zbog kojih ovakvi brakovi najčešće uspevaju. Dakle, visina i te kako jeste bitna kada tražite vezu na dug vremenski period. Naravno, postoje i uspešni brakovi gde visina nije toliko izražena ali ako ste neko ko veruje statistici i brojevima, onda je najbolje da potražite devojku koja je makar za jednu glavu niža od vas.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group