Ne igraj se drogom kad si sa ovim dogom

Jedan bivši policijski pas postao je zvezda svih društvenih platformi zbog snimka koji se pojavio i u kome sedi mirno, bez ikakvih briga na svetu, sve dok njegov gazda ne pomene kokain...

U svom bivšem životu, Dante je bio policijsko njuškalo u Kvinslendu, pomagajući policajcima tokom pronalaženja droga u automobilima, domovima i svim ostalim mestima. Kada je došlo vreme da se ovaj good boi penzioniše, on je postao daleko opušteniji i odlučio je da maksimalno uživa u životu van službe, bilo da sedi na kauču pokraj svog vlasnika Dejvija Rateforda ili se igra hvatanja lopte u lokalnom parku.

Međutim, kao što je to već poznato, ovaj dugogodišnji predstavnik zakona nikada nije potpuno zaboravio svoje dana kada je služio u policiji i bio glavni inspektor za pronalaženje narkotika, tako da je uprkos penzionisanju i dalje bio potpuno budan i motrio na reči, posebno jednu reč - kokain, koja uvek učini da se uši ovog prelepog nemačkog ovčara podignu i da on postane potpuno alarmiran i spreman da deluje.

Dejvijev TikTok nalog, @a_dog_named_dante, ispunjen je klipovima njihovih najlepših i najurnebesnijih zajedničkih momenata i čudne komunikacije. U jednom snimku, koji je postao viralan i možda ste ga videli, Dejvi čita listu artikala za kupovinu, dodajući normalnim predmetima iz prodavnice, koji uopšte nisu budili interesovanje kod Dantea, reč kokain, koja je automatski privukla njegovu pažnju, a Dejviju ostavila da se pravda i objasni svom psu da se samo šali.

U drugom videu, Dejvi pita Dantea šta želi da radi tog dana, 'da li bi želeo da ide na plažu, možda malo pliva u bazenu, uzme torbu?'. Poslednja reč je ponovo aktivirala psa, koji je stao, pogledao svog vlasnika i pametno nakrenuo svoju glavu, razmišljajući o njegovim namerama. Dante je bio izuzetno istreniran, toliko dobro, da je, na primer, uvek ujutru osluškivao zvuke Dejvijevog skidanja telefona sa punjača i vađenja iz utičnice, nakon čega bi otvorio vrata spavaće sobe, tačno znajući da je vreme za započinjanje novog dana.

Nažalost, Dante je uginuo dvadesetog septembra ove godine, nakon što su ga udarila kola tokom njegovog jurcanja za jednom pticom. Pas je bio paralizovan od udara i morao je biti uspavan nedugo potom, objasnio je njegov vlasnik slomljenog srca putem svog instagram naloga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loft David (@daveywa)

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group