Oskar za Najboljeg glumca

Bili je devetogodišnji lurčer, zadužen za osvajanje miliona srca širom sveta, nakon videa na kome ga možemo videti kako hramlje pored svog vlasnika Rasela Džonsa, koji koristi štake nakon preloma članka...

Vlasnik ovog predivnog psa potrošio je oko 410 dolara na veterinarske usluge i rentgenske snimke za njega, kako bi na kraju otkrio da je njegov ljubimac jednostavno kopirao njegove korake. Međutim, ovo nije bio jedini put da je Bili imitirao pokrete svojih vlasnika, jer kada je Raselova partnerka Mišel, bila primorana da leži nakon rupture mišića u leđima, pas je bio konstantno pokraj nje, ležeći mirno.

Vlasnik ovog mešanca hrta i ovčara postao je zabrinut za svog hiperaktivnog ljubimca Bilija, kada je on počeo da hramlje prilikom jedne njihove zajedničke šetnje. Nakon toga, ovaj čovek platio je dosta računa za medicinsku pomoć, uključujući i dve konsultacije, rentgensko snimanje kostiju šape i lekove za bolove, kako bi zaključio šta se to dešava sa njegovim ljubimcem.

Međutim, veterinari nisu uspeli da pronađu bilo šta što bi moglo mučiti Bilija, jednostavno izjavivši njegovoj porodici da ne postoji ništa više što mogu učiniti, a da je u njihovoj moći. Jednom prilikom, bračni par se vraćao kući, pustivši Bilija da se igra u bašti i kada je on počeo razigrano da skače primetili su da je njegovo hramljanje iznenada nestalo. Rasel je potom odlučio da eksperimentiše i odveo je svog psa u šetnju vozeći se u električnim kolicima svog oca, zaključivši da ovaj mali plagijator hramlje jedino kada šeta uporedo sa njim.

“Bili je moja srodna duša. On je oduvek gledao šta ja radim i veoma je saosećajan. Kada sam ga izveo u šetnju sa očevim električnim kolicima, sve mi je postalo jasno. Moj pas tada nije hramljao. On zapravo, nikada više nije hramljao nakon toga. Odmah nam je postalo jasno da se sve ovo dešavalo zbog njegove jake empatije. Bili me je kopirao zato što sam ja polomio nogu i hodao teturajući se uz pomoć štaka. Ljudi mi stalno govore kako ih je razveselio i koliko su uživali čuvši za Bilijev “problem”, posebno tokom ove pandemije”, izjavio je njegov vlasnik.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group