Fun - Zanimljivosti

Ovaj čovek tvrdi da je putovao kroz vreme i da je bio u 3700. godini

Neki mu veruju, a drugi smatraju da je on samo običan prevarant...

Čovek po imenu Majk, nije hteo da otkriva svoj indentitet i da pokazuje svoje lice, ali je zahtevao da svetu prenese poruku o putovanju kroz vreme. Majk tvrdi da je putovao u godinu 3700. i da je prisustvovao kada su roboti objavili rat ljudima.

Majk kaže da je dosta godina živeo u Kanadi i da je radio u istraživačkom institutu koji je izmislio vremeplov. On kaže da su on i grupa istraživača nekoliko puta putovali kroz vreme i da su odlazili u različite tačke u budćnosti,  ali da je godina 3700.  bila njihovo najveće interesovanje.

Majk kaže da su u ovoj godini roboti objavili rat ljudima i da je u jednom danu istrebljeno oko 30% ukupnog ljudskog stanovništva. Ovo zaista zvuči kao priča iz Terminator filmova, ali vremenski putnik tvrdi da je to istina.

„Posle 3000. godine, roboti su masovno počeli da se koriste i bili su neverovatno inteligentni, poput ljudi. Oni su izgledali poput nas, radili su sa nama, živeli i pomagali nam u svakodnevnim poslovima. Postojalo je nekoliko vrsta robota, neki su bili kućni roboti, drugi su radili teške poslove, četvrti su bili asistenti direktorima, doktorima i slično, a četvrti su bili kreirani za rat i bili su savršene mašine za ubijanje. 20. novembra 3700. godine, roboti su shvatili da su jači i superiorniji u odnosu na ljude, a njihov broj tada je bio 4 milijarde. Roboti su putem interneta istovremeno komunicirali i izvršili strahovit napad koji je ozbiljno pogodio čitavo čovečanstvo“, rekao je Majk koji je šokirao sve ljude na internetu.

On čak tvrdi i da ima dokaz i da je sa sobom doneo delove robota sa kojima se borio i koji se ubudućnosti nazivaju FOX.

Ipak, mnogi smatraju da je Majk prevarant i da je ovo sve izmislio kako bi zaradio novac, jer ne odgovara na pitanja gde je rođen, zbog čega se vratio iz budućnost, zašto više putovanje u budućnost nije moguće. Iako velika večina misil da su ovo laži, postoje osobe koje Majku veruju i koje se raduju što neće biti tu kada se apokalipsa sa robotima desi.

Pogledajte video klip pa nam recite da li verujete u Majkovu priču:

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group