Ovaj pas je nestao i vratio se svojim vlasnicima posle 10 godina

Vlasnici nisu mogli da veruju kada su videli psa za kojeg su mislili da je odavno uginuo...

Postoji mnogo priča o psima koji su otišli od kuće i koji su posle nekog vremena uspeli da nađu put do svojih voljenih. Međutim, ova priča je toliko posebna i neverovatna da je nema ni u filmovima. Pre 10 godina, Debra Sulivan je kupila štene crnog labradora kojeg je nazvala Abi. Ona se svakodnevno igrala sa svojim novim psom i decom i život je delovao prilično lepo u tim momentima. Međutim, Abi se iskrala iz dvorišta i više se nije vratila kući.

Debra je danima tražila malo štene, ali nije uspela da ga nađe i ona je pretpostavila da je Abi verovatno zgazio automobil i da je ona uginula. Jednu deceniju kasnije, Debru je iznenadio šokantni telefonski poziv. Nju su nazvali ljudi iz životinjskog prihvatilišta koji su pronašli starog labradora sa čipom koji ima Debrine podatke. Pas je pronađen u okolini udaljenoj 8 kilometara od Debrine kuće.

Kada je Debra sa porodicom otišla u prihvatilište nije mogla da veruje svojim očima. Bila je to Abi koja sada ima 10 godina i koja je osedela i dostigla svoju starost. Nije utvrđeno gde je pas bio poslednjih deset godina, ali Debru to nije ni interesovalo. Ona je uzela svog starog psa i povela ga u njen prvi dom gde će provesti ostatak svog života.

Foto: Bored Panda

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group