Plave suze ronila i privremeno oslepela zbog "tetoviranja" beonjača

Jedna devojka ostala je privremeno slepa i plakala je plave suze nakon što je istetovirala svoje beonjače...

Ember Luk je detaljno opisala svoje traumatično iskustvo i sve što joj se dogodilo nakon ove ekstremne telesne modifikacije. Model, koja je tada bila u svojim ranim dvadesetim godinama, privremeno je ostala slepa i iz njenih očiju su curele plave suze, nakon procesa koji je obogaljio i ostavio zavisnom od tuđe pomoći. Uprkos tome što je od glave do pete prekrivena sa preko dvesta tetovaža, pet godina kasnije, ova Australijanka tvrdi da je tetoviranje njenih očiju bila najbrutalnija stvar koju je ikada doživela.

Ona je nedavno podelila svoje zastrašujuće iskustvo putem instagrama i sa svojih 22.000 pratilaca, naglasivši: „Prošlo je pet godina od kada sam izgubila vid tokom tri nedelje i bila potpuno nesposobna da budem samostalna osoba. Procedura koja mi je donela toliko muka zahtevala je četiri inekcije u oba moja oka, a kada se pravilno odradi potrebne su samo dve. Iz mojih očiju curele su plave suze tokom dva dana nakon završetka“.

Ember je prvi put podelila svoju priču pre tri godine, kada su eksperti upozoravali na opasnosti od bojenja beonjača. Tokom 2019. godine, ona je izjavila za Barcroft TV: „Ne mogu ni da opišem kakav je to bio osećaj i najpribližnije što mogu reći jeste da kada su mi oči bile ispunjene mastilom, osećala sam kao da je majstor uzeo deset sitnih komadića stakla i utrljao mi ih u oči. Ovo se dogodilo četiri puta po jednom oku, što je prilično brutalno“.

Kako je nastavila: „Na nesreću, moj umetnik je otišao preduboko u očne jabučice. Ukoliko se ova procedura uradi pravilno, ne bi trebalo da dođe do slepila uopšte. Bila sam slepa tokom tri duge nedelje. Ovo je bilo prilično zastrašujuće“. Zvezda društvenih mreža iz Novog Južnog Velsa u Australiji, trenutno izbegava bilo kakve telesne transformacije, ali ne odustaje od tetovaža ni pod razno, dodajući svome telu i tetovažu žene iz čijih očiju izlaze plave suze. U toku jedne decenije, Ember je platila preko 25.000 dolara za svoje modifikacije i tetovaže, igrajući se sa telesnom umetnošću od četrnaeste, u vreme kada je prvi put upala u depresiju.

Australijanka je odlučna da završi svoje tetoviranje i neće prestati dok potpuno ne ispuni svaki centimetar svoje kože.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group